HAZİRAN AYI KÜLTÜR SANAT, EDEBİYAT ETKİNLİKLERİ
FESTİVAL
MÜZE GAZHANE FESTİVAL ÜCRETSİZ
“İstanbul’un genç festivali” FestZ
MediaCat çatısı altında, Akbank ana sponsorluğunda hayat bulacak olan FestZ, gençler için hem beceri ve yetkinliklerini geliştirecekleri bir ilham ve gelişim buluşması hem de akademik yılın yorgunluğunu atacakları bir eğlence festivali.
FestZ’nin ajandasında profesyonel beceri ve yetkinliğe yönelik seminerler önemli bir yer tutuyor. Teknolojiden kültüre, ekonomiden kişisel gelişime kadar farklı alanlara odaklanan seminerler, paneller ve ilham buluşmaları; gençlere yeni iç görüler sunacak.
Gençler yine bu kapsamda moda, mimarlık, animasyon ve grafik/illüstrasyon üzerine düzenlenecek olan “Yaratıcı Portfolyo Buluşmaları” ve dj’lik, ileri dönüşüm, oyun ve bakım-onarıma dair atölyeler ile yarınlara yönelik, renkli beceriler edinecekler.
Dijital sanat galerileri ve yeni teknolojiler üzerine düzenlenecek söyleşilerde siber gelecek, NFT’ler ve oyun endüstrisi arasındaki ilişki, dijital aktivizm ve gayri merkezi yapılar ele alınacak.
Hem bireyin hem de dünyanın sağlığını odağına alan konular da yine FestZ’de kendine yer bulacak içeriklerden. Kahve, çikolata ve mocktail başta olmak üzere iyi yaşam ve zindeliği ön plana çıkaran atölyeler, yiyecek ve içecek alanında kurgulanmış bir dizi eğitim de gençler için hayata geçecek.
Eğitim ve iç görü dolu içeriklerin yanı sıra FestZ’nin ajandasında önemli bir yer tutan diğer konu ise eğlence! 10-11-12 Haziran’da üç gün boyunca müzisyenler, komedyenler ve sahne sanatçıları ile gençler yaza sıkı bir başlangıç yapacak. Influencer buluşmaları, popüler kültür sohbetleri, ilham seminerleri ve kreatif portfolyo buluşmalarının yanı sıra yazarlarla düzenlenecek olan imza günleri, oyun seansları ve sokak lezzetleri ile gençler festival boyunca farklı deneyimlere aynı anda erişme fırsatı yakalayacaklar.
Program detayları ve etkinlik kayıtları için: https://festz.ist/
MÜZE
MEKÂNLAR MÜZELER
Türk Dünyası Kültür Mahallesi
İstanbul, geçmişten bugüne farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Tarihte olduğu gibi günümüzde de kültür ve sanatın merkezi. Farklı yüzlerin, renklerin, gelenek ve inançların buluşma noktası. Gezi alanları, müzeler ve kültür parklarıyla da İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Ziyaretçilerini Türk dünyasının farklı renkleri, desenleri, eserleri arasında yolculuğa çıkaran Türk Dünyası Kültür Mahallesi de bu mekânlardan biri. Topkapı Kültür Parkı içerisinde yer alan mahallede; Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, RF Tataristan ve RF Başkortostan evleri ile Ebu Nasr El Farabi Evi yer alıyor.
Her biri ayrı bir ülkeye tahsis edilen bu evler sayesinde, geniş bir coğrafyaya yayılmış Türk kültürünün farklı ülke ve topluluklardaki yansımalarını bir arada aynı mekânda görmek mümkün. Burada gündelik hayattan parçalar, ev eşyaları, müzik aletleri, kılık kıyafet gibi pek çok kültürel detay sergilenmekte. Ayrıca Kazak ve Kırgız çadırları, orijinal boyutlarda hazırlanan Orhun Yazıtları, Azerbaycan Kız Kalesi ve Kırgızistan’da bulunan Burana Kulesi’ne ait maketler de görülebilecek eserler arasında.
2009 yılında ziyarete açılan mahalle, yıllar içinde eklenen maket ve çadırlarla zenginleşerek bugünkü hâlini almıştır. UNESCO Hoca Ahmet Yesevi Yılı münasebetiyle 2016 yılında eklenen Hoca Ahmet Yesevi otağı maketi ise dinî yaşamı ve tasavvufî kültürü yansıtması bakımından önemlidir.
Türk Dünyası Kültür Mahallesi, aynı zamanda Türk dünyasının özel günlerinin coşkuyla kutlandığı adreslerden biri.
Nevruz, Sabantuy gibi bayram kutlamaları vesilesiyle akraba toplulukların ve kardeş ülkelerin buluşmasına da ev sahipliği yapmakta. Bu yönüyle Türk dünyası için ortak kültürün tanınması ve gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemli bir görev üstlenmektedir.
Yılın her günü ücretsiz olarak gezilebilen Türk Dünyası Kültür Mahallesi, Topkapı Kültür Parkı’nda çeşitli ağaç ve çiçeklerle bezeli bir bahçenin içinde misafirlerini beklemektedir.
KONSER
HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA TİYATROSU KONSER
34 Calling: Gipsy Kings by André Reyes
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin organizasyonuyla gerçekleşecek 34 Calling konser serisi kapsamında, Türkiye’deki sevenleriyle buluşacak olan gruplardan biri de Latin müziğin efsanesi Gipsy Kings by André Reyes!
Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinde büyük bir başarı elde ettikten sonra dünya çapında tanınmaya başlayan Gipsy Kings, 60 milyon albüm satışı ve sahne performanslarıyla 30 yılı aşkın süredir müzik listelerindeki yerini koruyor. 34 Calling kapsamında sahneye çıkmaya hazırlanan Gipsy Kings by André Reyes, 28 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.
Gipsy Kings by André Reyes hakkında
Rumbanın dünyadaki en büyük temsilcilerinden biri olan Gipsy Kings, poptan etkilenen flamenko rumba albümleriyle 60 milyondan fazla sattı. Müziğiyle dünya çapında tanınan Gipsy Kings, ilk single’ları “Djobi Djoba”, “Bamboleo” ve “Baila Baila” ile uluslararası mecralarda büyük başarılar elde etti.
Kardeşi Nicolas Reyes’la birlikte orijinal Gipsy Kings grubunun kurucu üyesi olan André Reyes, yaklaşık 4 yıl önce kişisel nedenlerle gruptan ayrıldı ve kariyerine Gipsy Kings by André Reyes adı altında devam etti. Grup André Reyes, oğlu, yeğenleri, kuzenleri olmak üzere Reyes ailesinin üyelerinden oluşuyor. Orijinal grupla birlikte Latin Grammy kazanan ve Fransa Besteciler Derneği’nin “Sacem 2012” ödülünü alan André Reyes, başarılı kariyerini sürdürerek çoğunun biletleri tükenen 300’den fazla gösteri gerçekleştirdi. Ağırlıklı olarak hem geleneksel hem de popüler flamenko ve rumba unsurlarını içeren farklı tarzlarda şarkı söyleyen Reyes’in Gipsy Kings’i müzikseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.
SERGİ
İBB SARAÇHANE SERGİ SALONU SERGİÜCRETSİZ
Şairler Neden Resim Yapar?
“Şairler Neden Resim Yapar? – Yeni Varoluş Biçimleri – Ara Duruşlar Üzerine” sergisi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar İBB Binası, Saraçhane Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.
Ziyaret Saatleri Pazartesi hariç: 10.00 – 16.00
Sergi hakkında
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Saraçhane Sergi Salonu, “Şairler Neden Resim Yapar?” ile yazı alanında en cesur işlere imza atan şairlerin imge dünyalarının kapılarını aralıyor.
21 Mart’ta açılacak olan sergi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Saraçhane Sergi Salonu, yeni sergisi “Şairler Neden Resim Yapar” kapsamında Türkiye’nin önde gelen şairlerinin desenlerini İstanbul’da ağırlıyor. Antalya Kültür Sanat’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen, küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez, tasarımını Ulaş Uğur’un üstlendiği sergide, 1890’lardan itibaren Tevfik Fikret’le başlayarak Arif Dino, Nâzım Hikmet, Orhan Veli Kanık, Oktay Rifat, İlhan Berk, Metin Eloğlu, Cemal Süreya, Metin Altıok, Oruç Aruoba, Lale Müldür, Zafer Şenocak, Turgay Kantürk, Sami Baydar, Achim Wagner Anita Sezgener, Hicran Aslan ve Sevinç Çalhanoğlu’nun çalışmaları yer alıyor.
Daha önce Antalya Kültür Sanat tarafından açılan sergi, edebiyatın en ince kelime oyunlarının ustalarının çizdiği yüze yakın tuval, desen, çizim, eskiz, karalama ve çiziktirmeler özel bir seçkiyle İstanbul’da yeniden kurgulandı. “Tevfik Fikret’le 1890’larda başlayıp Anita Sezgener’le günümüze dek sayıları beş yüze yaklaşan şairin karalamaları, çiziktirmeleri, krokileri, kolajları, desenleri, piktogramları, resimleri, heykelleri, fotoğrafları, seramikleriyle oluşturdukları çok katmanlı bir bellek var. Nereden bakılırsa bakılsın “gönülçelen” bir karakter olan bu görsel hafıza, Abidin Dino’ya göre “şairler ressamlardan daha cesur oldukları için” oluştu.
1950’li yıllarda şairlerin kendi çizgilerinin, görsel deneylerinin ne anlama geldiği konusunda varmış oldukları bilinçlilik şaşırtıcıdır. 1955 yılında şairlerin el yazısıyla kendi şiirlerini yazdıkları kartonları daha sonra Fethi Karakaş, Ferruh Başağa, Nuri İyem, Abdurrahman Öztoprak gibi ressamların boyamasıyla oluşan “Resimli Şiir” çalışmaları, Ara Güler’in katılımıyla “Fotoğraflı Şiir” sergilerinin açılması o dönemde disiplinlerarası ortaklıkların vardığı düzeyi ortaya koymaktadır. Özel koleksiyonların yanı sıra İBB Atatürk Kitaplığı koleksiyonunda yer alan ilk baskı kitaplardan da bir seçki ile hazırlanan “Şairler Neden Resim Yapar? – Yeni Varoluş Biçimleri – Ara Duruşlar Üzerine” sergisi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar İBB Binası, Saraçhane Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.
SÖYLEŞİ
MÜZE GAZHANE SÖYLEŞİ ÜCRETSİZ
Gençler İçin Farkındalık: Emre Aksoy&İmren Tübcil
Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile eğlence şirketi Fauna’nın ortağı, CEO’su Emre Aksoy ve Fauna’nın içerik yönetmeni, İmren Tübcil Müze Gazhane’ye geliyor.
Ülkemizde dijitalden globale uzanan ilklere imza atan Fauna’nın ve bir hayal ile başlayıp 85 ülkede yayınlanan yerli yapım çizgi filmlerinin hikayesine kulak vermek üzere Gençler İçin Farkındalık söyleşisine davetlisiniz.
Kapasitenin sınırlı olduğu etkinlik için 30 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00 itibarıyla buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
MÜZE GAZHANE SÖYLEŞİ ÜCRETSİZ
Samsara Davranışsal Sanat Akademisi
Samsara Davranışsal Sanat Akademisi’nde ilk olarak Duygusal Zeka (EQ) ve Nörosanat başlığı altında Dr. Arzu Girişken’i ile 1 Haziran Çarşamba günü saat : 18.00’da T-Atölye’de söyleşi yapılacaktır.
Sanat ile duygular arasındaki etkileşimin boyutlarını öğrenerek; bilinç dışı düzeyinde sanatın duygusal zekâyı, duygusal zekânın da sanatı nasıl beslediğini sorgulayacağımız söyleşi etkinliğine davetlisiniz.
MÜZE GAZHANE FESTİVAL ÜCRETSİZ
“İstanbul’un genç festivali” FestZ
MediaCat çatısı altında, Akbank ana sponsorluğunda hayat bulacak olan FestZ, gençler için hem beceri ve yetkinliklerini geliştirecekleri bir ilham ve gelişim buluşması hem de akademik yılın yorgunluğunu atacakları bir eğlence festivali.
FestZ’nin ajandasında profesyonel beceri ve yetkinliğe yönelik seminerler önemli bir yer tutuyor. Teknolojiden kültüre, ekonomiden kişisel gelişime kadar farklı alanlara odaklanan seminerler, paneller ve ilham buluşmaları; gençlere yeni iç görüler sunacak.
Gençler yine bu kapsamda moda, mimarlık, animasyon ve grafik/illüstrasyon üzerine düzenlenecek olan “Yaratıcı Portfolyo Buluşmaları” ve dj’lik, ileri dönüşüm, oyun ve bakım-onarıma dair atölyeler ile yarınlara yönelik, renkli beceriler edinecekler.
Dijital sanat galerileri ve yeni teknolojiler üzerine düzenlenecek söyleşilerde siber gelecek, NFT’ler ve oyun endüstrisi arasındaki ilişki, dijital aktivizm ve gayri merkezi yapılar ele alınacak.
Hem bireyin hem de dünyanın sağlığını odağına alan konular da yine FestZ’de kendine yer bulacak içeriklerden. Kahve, çikolata ve mocktail başta olmak üzere iyi yaşam ve zindeliği ön plana çıkaran atölyeler, yiyecek ve içecek alanında kurgulanmış bir dizi eğitim de gençler için hayata geçecek.
Eğitim ve iç görü dolu içeriklerin yanı sıra FestZ’nin ajandasında önemli bir yer tutan diğer konu ise eğlence! 10-11-12 Haziran’da üç gün boyunca müzisyenler, komedyenler ve sahne sanatçıları ile gençler yaza sıkı bir başlangıç yapacak. Influencer buluşmaları, popüler kültür sohbetleri, ilham seminerleri ve kreatif portfolyo buluşmalarının yanı sıra yazarlarla düzenlenecek olan imza günleri, oyun seansları ve sokak lezzetleri ile gençler festival boyunca farklı deneyimlere aynı anda erişme fırsatı yakalayacaklar.
Program detayları ve etkinlik kayıtları için: https://festz.ist/
MÜZE
MEKÂNLAR MÜZELER
Türk Dünyası Kültür Mahallesi
İstanbul, geçmişten bugüne farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Tarihte olduğu gibi günümüzde de kültür ve sanatın merkezi. Farklı yüzlerin, renklerin, gelenek ve inançların buluşma noktası. Gezi alanları, müzeler ve kültür parklarıyla da İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Ziyaretçilerini Türk dünyasının farklı renkleri, desenleri, eserleri arasında yolculuğa çıkaran Türk Dünyası Kültür Mahallesi de bu mekânlardan biri. Topkapı Kültür Parkı içerisinde yer alan mahallede; Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, RF Tataristan ve RF Başkortostan evleri ile Ebu Nasr El Farabi Evi yer alıyor.
Her biri ayrı bir ülkeye tahsis edilen bu evler sayesinde, geniş bir coğrafyaya yayılmış Türk kültürünün farklı ülke ve topluluklardaki yansımalarını bir arada aynı mekânda görmek mümkün. Burada gündelik hayattan parçalar, ev eşyaları, müzik aletleri, kılık kıyafet gibi pek çok kültürel detay sergilenmekte. Ayrıca Kazak ve Kırgız çadırları, orijinal boyutlarda hazırlanan Orhun Yazıtları, Azerbaycan Kız Kalesi ve Kırgızistan’da bulunan Burana Kulesi’ne ait maketler de görülebilecek eserler arasında.
2009 yılında ziyarete açılan mahalle, yıllar içinde eklenen maket ve çadırlarla zenginleşerek bugünkü hâlini almıştır. UNESCO Hoca Ahmet Yesevi Yılı münasebetiyle 2016 yılında eklenen Hoca Ahmet Yesevi otağı maketi ise dinî yaşamı ve tasavvufî kültürü yansıtması bakımından önemlidir.
Türk Dünyası Kültür Mahallesi, aynı zamanda Türk dünyasının özel günlerinin coşkuyla kutlandığı adreslerden biri.
Nevruz, Sabantuy gibi bayram kutlamaları vesilesiyle akraba toplulukların ve kardeş ülkelerin buluşmasına da ev sahipliği yapmakta. Bu yönüyle Türk dünyası için ortak kültürün tanınması ve gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemli bir görev üstlenmektedir.
Yılın her günü ücretsiz olarak gezilebilen Türk Dünyası Kültür Mahallesi, Topkapı Kültür Parkı’nda çeşitli ağaç ve çiçeklerle bezeli bir bahçenin içinde misafirlerini beklemektedir.
KONSER
HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA TİYATROSU KONSER
34 Calling: Gipsy Kings by André Reyes
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin organizasyonuyla gerçekleşecek 34 Calling konser serisi kapsamında, Türkiye’deki sevenleriyle buluşacak olan gruplardan biri de Latin müziğin efsanesi Gipsy Kings by André Reyes!
Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinde büyük bir başarı elde ettikten sonra dünya çapında tanınmaya başlayan Gipsy Kings, 60 milyon albüm satışı ve sahne performanslarıyla 30 yılı aşkın süredir müzik listelerindeki yerini koruyor. 34 Calling kapsamında sahneye çıkmaya hazırlanan Gipsy Kings by André Reyes, 28 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.
Gipsy Kings by André Reyes hakkında
Rumbanın dünyadaki en büyük temsilcilerinden biri olan Gipsy Kings, poptan etkilenen flamenko rumba albümleriyle 60 milyondan fazla sattı. Müziğiyle dünya çapında tanınan Gipsy Kings, ilk single’ları “Djobi Djoba”, “Bamboleo” ve “Baila Baila” ile uluslararası mecralarda büyük başarılar elde etti.
Kardeşi Nicolas Reyes’la birlikte orijinal Gipsy Kings grubunun kurucu üyesi olan André Reyes, yaklaşık 4 yıl önce kişisel nedenlerle gruptan ayrıldı ve kariyerine Gipsy Kings by André Reyes adı altında devam etti. Grup André Reyes, oğlu, yeğenleri, kuzenleri olmak üzere Reyes ailesinin üyelerinden oluşuyor. Orijinal grupla birlikte Latin Grammy kazanan ve Fransa Besteciler Derneği’nin “Sacem 2012” ödülünü alan André Reyes, başarılı kariyerini sürdürerek çoğunun biletleri tükenen 300’den fazla gösteri gerçekleştirdi. Ağırlıklı olarak hem geleneksel hem de popüler flamenko ve rumba unsurlarını içeren farklı tarzlarda şarkı söyleyen Reyes’in Gipsy Kings’i müzikseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.
SERGİ
İBB SARAÇHANE SERGİ SALONU SERGİÜCRETSİZ
Şairler Neden Resim Yapar?
“Şairler Neden Resim Yapar? – Yeni Varoluş Biçimleri – Ara Duruşlar Üzerine” sergisi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar İBB Binası, Saraçhane Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.
Ziyaret Saatleri Pazartesi hariç: 10.00 – 16.00
Sergi hakkında
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Saraçhane Sergi Salonu, “Şairler Neden Resim Yapar?” ile yazı alanında en cesur işlere imza atan şairlerin imge dünyalarının kapılarını aralıyor.
21 Mart’ta açılacak olan sergi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Saraçhane Sergi Salonu, yeni sergisi “Şairler Neden Resim Yapar” kapsamında Türkiye’nin önde gelen şairlerinin desenlerini İstanbul’da ağırlıyor. Antalya Kültür Sanat’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen, küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez, tasarımını Ulaş Uğur’un üstlendiği sergide, 1890’lardan itibaren Tevfik Fikret’le başlayarak Arif Dino, Nâzım Hikmet, Orhan Veli Kanık, Oktay Rifat, İlhan Berk, Metin Eloğlu, Cemal Süreya, Metin Altıok, Oruç Aruoba, Lale Müldür, Zafer Şenocak, Turgay Kantürk, Sami Baydar, Achim Wagner Anita Sezgener, Hicran Aslan ve Sevinç Çalhanoğlu’nun çalışmaları yer alıyor.
Daha önce Antalya Kültür Sanat tarafından açılan sergi, edebiyatın en ince kelime oyunlarının ustalarının çizdiği yüze yakın tuval, desen, çizim, eskiz, karalama ve çiziktirmeler özel bir seçkiyle İstanbul’da yeniden kurgulandı. “Tevfik Fikret’le 1890’larda başlayıp Anita Sezgener’le günümüze dek sayıları beş yüze yaklaşan şairin karalamaları, çiziktirmeleri, krokileri, kolajları, desenleri, piktogramları, resimleri, heykelleri, fotoğrafları, seramikleriyle oluşturdukları çok katmanlı bir bellek var. Nereden bakılırsa bakılsın “gönülçelen” bir karakter olan bu görsel hafıza, Abidin Dino’ya göre “şairler ressamlardan daha cesur oldukları için” oluştu.
1950’li yıllarda şairlerin kendi çizgilerinin, görsel deneylerinin ne anlama geldiği konusunda varmış oldukları bilinçlilik şaşırtıcıdır. 1955 yılında şairlerin el yazısıyla kendi şiirlerini yazdıkları kartonları daha sonra Fethi Karakaş, Ferruh Başağa, Nuri İyem, Abdurrahman Öztoprak gibi ressamların boyamasıyla oluşan “Resimli Şiir” çalışmaları, Ara Güler’in katılımıyla “Fotoğraflı Şiir” sergilerinin açılması o dönemde disiplinlerarası ortaklıkların vardığı düzeyi ortaya koymaktadır. Özel koleksiyonların yanı sıra İBB Atatürk Kitaplığı koleksiyonunda yer alan ilk baskı kitaplardan da bir seçki ile hazırlanan “Şairler Neden Resim Yapar? – Yeni Varoluş Biçimleri – Ara Duruşlar Üzerine” sergisi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar İBB Binası, Saraçhane Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.
SÖYLEŞİ
MÜZE GAZHANE SÖYLEŞİ ÜCRETSİZ
Gençler İçin Farkındalık: Emre Aksoy&İmren Tübcil
Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile eğlence şirketi Fauna’nın ortağı, CEO’su Emre Aksoy ve Fauna’nın içerik yönetmeni, İmren Tübcil Müze Gazhane’ye geliyor.
Ülkemizde dijitalden globale uzanan ilklere imza atan Fauna’nın ve bir hayal ile başlayıp 85 ülkede yayınlanan yerli yapım çizgi filmlerinin hikayesine kulak vermek üzere Gençler İçin Farkındalık söyleşisine davetlisiniz.
Kapasitenin sınırlı olduğu etkinlik için 30 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00 itibarıyla buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
MÜZE GAZHANE SÖYLEŞİ ÜCRETSİZ
Samsara Davranışsal Sanat Akademisi
Samsara Davranışsal Sanat Akademisi’nde ilk olarak Duygusal Zeka (EQ) ve Nörosanat başlığı altında Dr. Arzu Girişken’i ile 1 Haziran Çarşamba günü saat : 18.00’da T-Atölye’de söyleşi yapılacaktır.
Sanat ile duygular arasındaki etkileşimin boyutlarını öğrenerek; bilinç dışı düzeyinde sanatın duygusal zekâyı, duygusal zekânın da sanatı nasıl beslediğini sorgulayacağımız söyleşi etkinliğine davetlisiniz.